Vi erbjuder allt som ryms inom vår specialitet och vill du genomföra ett projekt av lite större omfattning så får du gärna anlita oss för entreprenad. Genom åren har vi byggt upp fina relationer med andra hantverksföretag här i Linköping och samordnat flertalet större bygg- och renoveringsprojekt.

Installation

Även om det finns en del elrelaterade arbeten som du kan och får genomföra själv så är det viktigt att du har koll på vad som bör och måste genomföras av en licensierad elektriker. Det kan inte nog understrykas hur viktigt det är att du aldrig chansar med el, för det kan få mycket allvarliga konsekvenser. Vi finns här för att hjälpa dig med elinstallationer av alla de slag, såväl de enklare - som du i teorin får genomföra själv - men framför allt de mer avancerade som kräver en fackman. Vi har licens, kompetens och erfarenhet för alla typer av elinstallationer.

Reparation av trasiga maskiner

När det gäller eldrivna maskiner så finns det alltid ett bäst-före-datum. Dock ska det sägas att vi allt för ofta slänger sådant som faktiskt kan lagas och som en miljömedveten elektriker tycker vi att det är synd. Vi har en mycket välutrustad verkstad dit vi gärna hämtar din trasiga elektriska maskin. Vi kollar upp vad som är fel och avgör tillsammans med dig huruvida maskinen i fråga är värd att lagas. Vi åtar oss givetvis att laga de maskiner som förtjänar en andra chans.

Service

Vi hjälper dig med att kolla igenom ditt elsystem och på så sätt försäkra oss om att allt är i sin ordning. Genom att serva elsystemet regelbundet så undviker man oförutsedda avbrott och andra “överraskningar”. Elinstallationer brukar inte varna för att något inte är riktigt som det ska förrän de en dag plötsligt inte funkar längre och när skadan väl är skedd så brukar det kosta mer att hamna på rätt köl igen.