Kvalitet alfa och omega

Vi kan tala oss varma om hur noggranna vi är med att hålla tider och arbeta effektivt, samt om hur vi ser till att hålla oss uppdaterade om de senaste koncepten och lösningarna i vår bransch, men när det kommer till kritan så är det allra viktigaste för oss att erbjuda kvalitetstjänster. Vi har ett mycket stort kvalitetsfokus på allt från arbetsmetoder till verktyg och material. Man kommer aldrig undan i längden genom att snåla när det gäller el, bara det bästa är gott nog. Förutom att se till att använda kvalitetsmaterial så deltar vi ofta i fortbildningskurser för att hålla oss sylvassa i branschen.

Du kan lita på oss

Varje enskild kund har sin egen relation med vår firma. Vi arbetar lika gärna för privatpersoner som för företag men har man en gång anlitat oss för ett uppdrag, oavsett storlek, så upplever vi att det finns en relation att vårda. Vi är elektrikern som ställer upp i vått och torrt - en elektriker att lita på.

Goda råd är gratis

Vi hjälper dig gärna att diskutera de bästa lösningarna för ditt hem - utifrån din utgångspunkt. Det finns alltid flera parametrar att ta hänsyn till när något ska installeras, repareras eller servas. Oavsett det gäller höghastighetsuppkoppling till kontoret, smarta funktioner för hemmet eller att byta från ojordade till jordade vägguttag i sommarstugan så finns vi här redo att ge dig råd och tips utifrån just dina behov och önskemål.